1 weekend 2 grote successen!

Art Deco Anno Nu.
Dameshoed. Gemaakt voor de Art Deco wedstrijd van de Nederlandse hoeden vereniging. Vakprijs 2015 mee gewonnen. Zwart haarvilt met Satijn Du Chesse, zwart ribslint, geknipte veren en lingerie band in nude kleur.

Twee van mijn hoeden zijn geëxposeerd in museum Lunteren. Zo trots op deze keuze van het museum. De expositie werd geopend dmv een sprankelende hoedenshow van Berry Rutjes uit Den Haag.Het hoeden maken is nu ook een officieel ambacht geworden. Er waren vele genodigden. Ik sta tussen mijn twee vriendinnen die een creatie van mij dragen.  

De expositie is tot 6 januari 2018 te bekijken in Lunteren.

De andere grote verrassing was dat de hoed van vorigjaar Prinsjesdag was genomineerd in Den Haag voor de beste outfit van politica 2016.

Dus daar ben ik dan ook nog heen gegaan. Het slechte weer getrotseerd. De prijs is gegaan naar een professionele hoedenmaakster .

Toch een eer dat mijn hoed genomineerd was! Gedragen door Fatma Koser Kaya van D66.

Mede dankzij Marjolijn De Jong. Zij heeft gelobbyd voor mij .

Feestelijke dameshoed.
Titel:Amora.
Schotel-hoed met rood hart van sinamay. Bloemen handgemaakt van geantgeant voile en gestreepte veren schacht.