Een nieuw hoedenblok is feest!

Elke maand ontvang ik een mail uit Engeland met een aanbieding van: Hatblock of the month.

Het is altijd een prachtig ontwerp maar o zo duur voor een enthousiaste hobbyist maar toch heb ik het een keer gewaagd om in Engeland bij Guy Morse-Brown dit block te bestellen. En jahoor het kwam keurig snel thuis gestuurd met een hele leuke persoonlijke kaart van Catherine,werkt daar zeker, Tja en dan heb je dat zeer begeerde nieuwe block in je handen zegt je man: Zoveel geld voor dit stuk hout?????

Haha dacht ik, wacht maar tot ik er iets van gemaakt heb dan begrijp je het! Dus ben ik begonnen met een fascinator die bij een gala jurk gedragen gaat worden .. Hieronder zie je de gemaakte stappen. En omdat je zo’n block natuurlijk niet voor één keer wilt gebruiken ben ik alvast begonnen met het tweede ontwerp maar dat zien jullie later.

Mijn nieuwe block van Guy morse-Brown
Het complete plaatje.

Fascinator voor gala feest. Met kraaltjes en organza en stof van avondjurk.