Hatalk wedstrijd Engeland heeft winnaar bekend gemaakt.

De omschrijving van het thema
De omschrijving van het thema
Het winnende ontwerp
Het winnende ontwerp
Mijn inzending, Whats app hoed.
Mijn inzending, Whats app hoed.

Hierbij wil ik Anél Heyman uit Nieuw Zeeland feliciteren met haar winnende ontwerp van de Hatalk wedstrijd met als thema Transitie.

Trots ben ik dat ik tussen de honderd inzendingen sta.

Allemaal mensen met een passie voor hoeden maken  van over de hele wereld.

Met mijn inzending heb ik de transitie (overgang) van vluchtelingen uitgebeeld die enerzijds in hun land soms een heel luxe leven hebben geleid, zie bovenste foto van mijn hoed, en anderzijds de gevaren van de vlucht hebben getrotseerd waardoor de andere kant van de hoed als veiligheidshelm eruit ziet en voelt.. Het whats app teken op de helm kant betekend dat ze veilig aan zijn gekomen in hun nieuwe land.

IMG_3397

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.