Mee gedaan met een wedstrijd van de NS

Net voor Prinsjesdag 2018 werd ik benaderd door Brechtje Peters van Kumpany met de vraag of ik mee wilde doen met een Hoedenwedstrijd.

Ik heb direct ja gezegd. Er waren 13 Hoeden designers benaderd en wij kregen allemaal een doos met materialen uit treinen van de NS en iedereen kreeg ook nog 1 of 2 kledingstukken van het NS uniform. Hiervan moesten wij een kunstzinnige hoed maken die geïnspireerd was op het nieuwe dak van station Den Haag.. En dit in een tijdsbestek van 2 weken!!!!

Een knap staaltje denkwerk moest ik dus doen. Maar ik was trots op het resultaat waarvan je de foto zo kan zien. De hoeden zijn tot eind oktober nog te bewonderen op het Centraal Station van Den Haag.

Helaas ben ik niet de winnaar. Maar ik dank iedereen die op mijn ontwerp gestemd heeft bij deze.!!XXX

Gijs zit op de materialen. Stof en Vinyl wat ooit op een stoel gezeten heeft.

Mijn ontwerp heet : Starclass Conductrice.