NHV Hoedenwedstrijd 2016

Ook dit jaar doe ik weer mee met de hoedenwedstrijd 2016 van de Nederlandse Hoeden Vereniging.

De opdracht luid: Ontwerp een hoed bij één van de drie vooraf geselecteerde outfits:

Klassiek- Cocktail- Trendy.

De keuze is te maken uit een Chanel mantelpakje ( Klassiek), een zwierige bloemen jurk( Cocktail) en een Trendy zwart-witte outfit.

Voor 1 April moet de hoed afgeleverd zijn dus ik heb wat te doen voor die tijd. Natuurlijk weet ik direct bij welke outfit ik een spraakmakende hoed ga maken maar welke, dat blijft voorlopig geheim!!!

21 Mei is de uitslag en dan zal ik bekend maken hoe mijn inzending eruit ziet. De materialen heb ik al in huis en er is al een begin te zien……. Blijf mij volgen dan plaats ik zo nu en dan een kort bericht over de vorderingen.FullSizeRender-1

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.