The Royal Ascot

Soms krijg je de kans van je leven om iets te doen waar je al jaren van droomt.

En dat was voor mij een keer naar The Royal Ascot Races gaan. Hoeden en paarden en mooi aangeklede mensen. Ik heb er nog nooit zoveel bij elkaar gezien.

Veel hoeden van Sinamay en van hele eenvoudige tot extravagante modellen. De dames liepen op hoge hakken met , soms flessen, champagne rond. Ook werd overal te pas en te onpas gepicknickt. Ik heb Veel ideeën op gedaan en ga gezellig op mijn gemak de foto’s nakijken en ook in de bladen want er waren veel fotograven aanwezig..

Dus ik heb genoeg inspiratie voor de komende tijd op gedaan. Hieronder enkele foto’s van die dag.

Ascot lady’s day.IMG_4433 IMG_4438 IMG_4440 IMG_4441 IMG_4482 IMG_4485 IMG_4483 IMG_4484 IMG_4480

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.